Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (45)

 1. Hallo,
  Ik zie in de stamboom de namen van mijn opa en oma terug; Mente Suzenaar en Dievertje Broesder. Echter, de informatie rond hun kinderen is niet compleet.
  Kan ik die informatie ook toevoegen?

  M.vr.gr.
  Andy Suzenaar

 2. Hallo,
  Ik ben ook een volbeda !
  mijn foto is al een beetje oud alleen.
  kan je die verandere? zo ja hoe dan ??

  Grt. Maike volbeda
  (ik ben de klein dochter van godert volbeda)

 3. hallo,
  mijn naam is Charlotte veenstra en ik ben op zoek naar mijn klasgenoot Jan Willem Volbeda, ik kan hem nergens vinden. op de lagere school heeft hij op de DonBosco school gezeten in Amsterdam Noord en hij is nu ongeveer 42 of 43 jaar oud. Binnenkort gaat er een reunie plaatsvinden van onze schooltijd en het zou heel fijn zijn als Jan Willem erbij kan zijn. Ik heb 1 Willem Volbeda uit 1964 op jullie website gevonden, ik weet alleen niet zeker of het hem is omdat hij Willem heet. Ik kan hem ook niet berichten vanaf de site. dat is heel jammer. Ik hoop dat ik via deze weg toch bij Jan Willem Volbeda of Willem Volbeda uit zal komen. wie van de familie Volbeda kan me hierbij helpen? heel erg bedankt alvast!

 4. Hello Family Volbeda. Very nice Family Tree site. I came across it while doing some Sieswerda Family Research. The are two Sieswerda/Volbeda Family connections on the Sieswerda Family TREE and I see you have the same two connections.
  The SIESWERDA/SIJSWERDA/SYSWERDA Family TREE can be viewed at: http://www.sieslist.com
  If there is any information there you want to usr fell free to do so…the smae goes for any pictures you may find useful.
  Greetings from Canada!!

 5. Ik Zoek mevrouw B. Volbeda die in april vanuit Harlingen is verhuisd naar….?

  Wie weet in welke gemeente ze woont, ik heb iets voor haar.

 6. Mooie stamboom, goed uitgezocht. Ik ben zelf geen volbeda maar in ben een achter-achter-kleinzoon van Hendrikje de Graaf, de zuster van Zwaantje de Graaf. Ook leuk van de foto’s, die hadden we nog niet van Zwaantje en haar man Hendrik. Er is nog een ontbrekende op uw stamboom: Wytske de Graaf. Deze was de oudere zus van Zwaantje de Graaf:

  Geboorteakte Haskerland, 1854
  Aangiftedatum 23 juli 1854, blad nr. 45
  Wytske de Graaf, geboren 22 juli 1854
  Dochter van Lammert Hendriks de Graaf en Grietje Hylkes de Jong

 7. Leuk om deze leuke site te vinden. Ik ben getrouwd met een Volbeda en haar stamboom aan het uitzoeken, dus deze site is zeer welkom.
  Mijn vrouw Hieke Volbeda * 29-11-1948 te Leeuwarden is een dochter van Jacob Volbeda * 21-03-1913 te Arum en Sophia Hemminga * 13-11-1914 te Leeuwarden.
  Ik heb nog meer aanvullende gegevens voor je site maar deze mail ik je nog wel.
  groetjes Jac

 8. Trijntje Lammertsma is + 01-08-1951 te Sneek en
  Wytze Beetstra is + 10-09-1917 te Sneek

  dan heb ik een Dooitze Johan geb.13-03-1892
  te Nederhemert en + 11-11-1918 te Roermond
  en Begraven te Nederhemert

  Groeten Hans

 9. Grappig om zo op het internet mijn moeders stamboom te vinden! Ik kan wel helpen met de stamboom van Herman Volbeda compleet te maken na de geboorte van zijn vier dochters… of telt dat niet meer als Volbeda? Ik ben de dochter van Hermine.
  Leuk zo een initiatief!
  bye Anne Karsten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *